Trädfällning

Trädfällning i Gävleborg med omnejd

Låt oss hjälpa dig att fälla träd

Vi utför fällning av träd på tomter, i urbana miljöer och i skogsområden. Fällningsmetoden anpassas efter trädets och platsens förutsättningar så att arbetet kan utföras så säkert och effektivt som möjligt.
Alfta Skogstekniska Utbildning kommer ut till er och ger en kostnadsfri offert över arbetet upp till max 5 mil från Alfta. Det är många faktorer som spelar roll i kostnaden som ex trädets höjd, diameter, och lutning mm.

Kursinformation

  • Gävleborg med omnejd
  • Omfattning beror på storlek av arbete. Något vi måste se på plats för att bedöma
  • Kostnad enligt offert. Tänk på att ni får nyttja rut-avdrag för arbete

Det finns många anledningar varför du behöver göra en trädfällning. Kanske står det en stor gran framför altanen så ni missar kvällssolen? Träd nära eller emot fastigheter har många nackdelar mot fasad och hängrännor. En välvårdad trädgård är attraktiv och kan öka ert värde på fastigheten. Alfta Skogstekniska Utbildning har arbetat med manuellfällning och utbildning i motorsåg sedan 1991 och har lång erfarenhet av problemträd.

Fällning

Vi fäller direkt från marknivå om det finns gott om yta och utan risk för att skada byggnader med mera. Vi använder olika hjälpmedel som tex rep och kilar för att fällningen ska gå helt säkert till.

Sektionsfällning

Om byggnader eller kablar eller något annat är i vägen för att fälla ett träd direkt, kan man fälla trädet i sektioner istället. Vi använder skylift beroende på hur omgivningen ser ut.

Bortforsling

Vi kan tillhandhålla borttransport av avverkat material från alla typer av underlag.

Kontakta oss

Bilder